Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці суттєво оновили Porsche Panamera

Рестайлінговий ліфтбек та спорт універсал Panamera повинні з҆ явитися на ринку вже восени цього року зі значно допрацьованою начинкою та зовнішніми поліпшеннями, спрямованими на підтримання конкурентності серед автомобілів преміум сегменту. Також ми побачимо останню версію мультимедійної системи та деякі нові опції з безпеки та комфорту. Враховуючи широкий перелік оновлень, автомобіль стане дещо дорожчим за попередника, але назвати Porsche Panamera застарілим та неактуальним поки що зарано.

Екстер҆ єр Porsche Panamera 2021 модельного року виглядає дуже зібрано за рахунок нових матрічних фар та продуктивних бамперів. Виробник розширив асортимент колісних дисків та елементів декору з карбону. Під капотом моделі Turbo S працює 4-літровий турбований двигун на 620 к.с. та 820 Нм крутного моменту. Першу сотню топова модифікація долає за рекордні 3,1 секунди, що робить її найшвидшою в сегменті флагманских седанів преміум рівня. Меньш екстремальна але більш економічна модель Panamera з індексом 4S E-Hybrid має в своєму розпоряджені додатковий електродвигун на 134 к.с. та бензиновий 6-циліндровий силовий агрегат об҆ ємом 2,9 літра. Загальна потужність дорівнює 552 к.с. та 750 Нм крутного моменту. Прискорення цієї версії з 0 до 100 км/год складає 3,7 секунди, при цьому така компановка дає можливість долати до 50 км шляху лише за рахунок електромотора. Разом з базовою та топовою версіями Porsche Panamera презентовано модифікацію GTS, яка оснащена схожим двигуном з моделі Turbo S, але який було дефорсовано до 475 к.с. та 620 Нм крутного моменту. Трохи пізніше німці запропонують базові варіанти Panamera та Panamera 4S з 2,9-літровим 6-циліндровим мотором на 325 к.с. Дизельних двигунів в Porsche Panamera не передбачено.

Інтер҆ єр оновленого Porsche Panamera зберіг архітектуру попередника, але поступово відійшов від классичних кнопок у бік сенсорних панелей. Якість матеріалів оздоблення салону відповідає найвищим крітеріям преміума. Крім цього новачок може похизуватися розкішним обладнанням та функціональністю.

Старт продажів рестайлінгової Porsche Panamera почнеться вже не забаром, тому вже відомі орієнтовні ціни. Так, за базову модель німецький виробник просить 80 тисяч євро, а за топову біля 150 тисяч євро…

 

 

31.08.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці суттєво оновили Porsche Panamera

Політика конфіденційності